Culinaire Producties
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • 10 jaar dagelijkse kost
    • 1000 dingen doen
    • bbq feast on fire
    • de aardappeleters
    • afvallen zonder honger
    • bakken met zuurdesem
    • big green egg I
    • big green egg II
    • borreltijd
    • boter, kaas en havermelk
    • bij de boer
    • bijzonder simpel
    • buiten eten
    • buitenkeuken
    • burgers
    • burgers en bbq bites
    • chinese take away
    • dagelijkse portie power
    • de mosterd van meus
    • easy dinners
    • easy peasy 2.0
    • een kookboek
    • eten uit de natuur
    • feest
    • food, fit, focus
    • gewoon vegan 1
    • gewoon vegan 2
    • gezond zondigen
    • groentekost
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • het complete bbq boek
    • het kookboek v Nederland
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • kookboek voor chaotisch leven
    • koolhydraatarme bijbel
    • Korean vegan
    • kunst en koken
    • made at home
    • makkelijk midden oosters
    • mangiamo!
    • modern vegetarisch
    • natuur op je bord
    • oesterboek
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • pizzabijbel
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • proeven als een pro
    • puur
    • restaurant de kas
    • sharon gaat lokaal
    • snel arabisch
    • stedenlust
    • succesvolle seizoensgerechten
    • uitzonderlijke wisky's
    • vanavond vegan
    • vegan east
    • veggies and fish
    • vijftig tinten amore
    • vleesboek
    • welke wijn waarbij?
    • wereld rond in 80 glazen
    • wijnroutes Europa
    • zes seizoenen
    • zuurgoed
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • koken met pettson
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
    • zilveren lepel voor kinderen
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko
    • Mijn drive
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje >
      • Club de Golf Peralada
      • Gran Canaria-1
      • Gran Canaria-2
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Turkije Belek - 1
    • Turkije Belek - 2
    • Turkije Belek - 3
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • 65e kookboek
    • Advocaat
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Castilla de Leon
    • Culi column nieuw
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Castillo de Leon
    • Dagboek
    • De Monnik dranken
    • Faia food
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Haute cuisine en Grand Dance
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Keuken met eigen indentiteit
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kookboekrecensies
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Label Rouge kippen
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moeder kookboek
    • Moravische wijnen
    • Nieuwe wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • NVGJ
    • Opname TV Gelderland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Prins Hendrik Texel
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Reclamewerk
    • Rose veel meer dan een kleur
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 4
    • Uit de keuken van 8 - 5
    • Uit de keuken van 8 - 6
    • Uit de keuken van 8 - 7
    • Uit de keuken van 8 - 8
    • Uit de keuken van 8 - 9
    • Uit de keuken van 8 - 10
    • Uit de keuken van 8 - 11
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Warre's port
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zamora 1
    • Zamora 2
    • Zamora 3
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop

Ladies golf aan de Costa Brava 2

3/1/2019

0 Comments

 
Club Golf d’Aro – Mas Nou, Platja d’Aro en Club de Golf Peralada, Peralada, Girona
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
Golf d’Aro is een van de oudste golfbanen in de Costa Brava. Gelegen in het Nationaal Park ‘Les Gavarres’ op 300 meter boven de zeespiegel is dit een baan met spectaculaire vergezichten. Bij helder weer zijn zowel de Middellandse Zee als de Pyreneeën vanaf een aantal punten goed te zien. De baan is omringd door pijnbomen, kurkeiken en meer dan duizend olijfbomen. Voor meer uitdaging, en natuurlijk irrigatie, zijn twee meren aangelegd tussen de holes. In 1992 is de club door de Europese vereniging van golfbaanarchitecten uitgeroepen tot de beste Europese golfcourse.
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
De baan is voor de gemiddelde tot lage handicapper een genot om te mogen spelen, afwisselend, uitdagend en perfect onder-houden.

​De hoge handicapper zal er misschien iets minder plezier aan beleven. Links en rechts lopen de fairways af naar hoge rough en ravijnen die allen Out of Bounds zijn.

Neem ruim voldoende ballen mee en maak gebruik van de dropping zones als de bal verdwenen is. De bunkers zijn groot en talrijk, de greens supersnel. Je kunt de baan lopen, als je over een goede conditie beschikt. Er zijn nogal wat hoogteverschillen.

De eerste 9 holes zijn vriendelijker dan de tweede 9 om te spelen. Bij hole 11, par 3, 184 meter gele tee, 136 meter rode tee, moet je over het ravijn slaan. Het geeft echt een kick als het lukt en je bal op de green belandt.
​

Tip: Realiseer je dat je ballen verder vliegen door de hoogte. Op de par 3 scheelt het minimaal 1 soms zelfs 2 clubs. Op de par 3 van 128 meter nam ik 2 clubs minder en lag nog in de bunker achter de green.
Mocht de 18 holes baan teveel of te moeilijk zijn, er is een leuke 9 holes Pitch en Putt, die bovendien zeer leerzaam is voor elke speler.

Clubhuis, restaurant en shop
Na de ronde is het goed toeven in het clubhuis, een met respect voor de traditionele architectuur, gerestaureerde boerderij uit 1870. De menukaart biedt keuze uit klassieke Spaanse gerechten. Vanzelfsprekend begeleid door een goed glas wijn. De shop is klein met een beperkt aanbod.

Yoga
Golf d’Aro biedt naast golf ook de mogelijkheid om yogalessen te boeken. Een bijzondere ervaring om op het gras naast het clubhuis voor een golfronde te mediteren en oefeningen te doen. Volkomen ontspannen de baan in is het resultaat.
Greenfee:

Hoogseizoen van maart tot november:
maandag tot vrijdag € 88,- (laagseizoen € 80.-)
Zaterdag, zondag € 103, - (laagseizoen € 88,-)
www.golfdaro.com

Club de Golf Peralada, Peralada, Girona
Gelegen in het hart van Empordà ligt de Golf Club Peralada (sinds 1993). Op 10 minuten rijden vanaf de zee en de Franse grens te midden van een landschap met een prachtige natuur, historisch erfgoed en niet te vergeten de wijngaarden voor de uitstekende wijnen van Empordà D.O.
De 18 holes parkgolfbaan, par 70, is geschikt voor elke handicapper. De baan is redelijk vlak, soms licht glooiend, waardoor hij goed te lopen is.

De bunkers liggen op strategische plekken en de waterhindernissen zorgen ervoor dat er ook voor de lagere handicapper voldoende uitdaging is. De baan speelt prettig, er is veel ruimte en afwisseling tussen de holes. De wind, de Tramontana, is een factor om rekening mee te houden.

Geniet op hole 5 van het prachtige vergezicht. Hole 7 is een verrassende dogleg. Hole 9 zou eigenlijk hole 18 moeten zijn, dit is een mooie eindhole.

​Maar nu de leukste hole vind ik de eigenlijke hole 18, een par 3, 166 meter gele tee, 132 meter rode tee. Je loopt al naar het clubhuis na de 17de hole en dan mag je er nog eentje spelen, namelijk hole 18.
​Twee waterhindernissen moeten worden overwonnen voordat de bal op de green ligt, liefst in één slag natuurlijk. De aangewaggelde ganzen komen vast even kijken of het is gelukt.

De Golf Club Peralada was de eerste golfbaan in Europa met een certificaat voor eco-management en duurzaamheid.

In de bijbehorende golfshop zijn alle mooie merken vertegenwoordigd. Een ruime keuze van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van golfkleding. Een el dorado voor elke vrouw.
Greenfee tussen de € 68,- en € 90,-
​afhankelijk seizoen en tijdstip.
​

Club de Golf Peralada beschikt over een 18 holes Pitch & Putt, greenfee tussen de
€ 13,- en € 21,-
​

www.golfperalada.com

Wijn, culinair en cultuur
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVE
Vlakbij het Peralada resort ligt het 14e eeuwse kasteel, waar naast de wijnkelder, een casino en een eersteklas restaurant zijn gehuisvest en een deel wordt gebruikt als trouwlocatie, voor wijnproeverijen en grote evenementen. Het jaarlijkse muziekfestival rond het kasteel is wereldwijd vermaard.
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVE
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVE
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVE
Culinair
Een leuk uitje is de kookworkshop bij Espai del Peix voor maximaal 14 personen in de kookschool naast het Museu de la Pesce (Vismuseum) aan de haven. Chef-kok Ramon (voorheen visser) staat voor de klas en kan ook een demonstratie verzorgen. Er worden typisch Catalaanse recepten, allen gebaseerd op vis gekookt. Denk aan de fideua, Catalaanse vermicelli, dunne noedels van drie tot vier centimeter lang, die bijna altijd met zeevruchten wordt bereid. Chef Ramon kookte de fideos in een krachtige visbouillon en maakte een ‘picada’ van peterselie, hazelnoten en olijfolie bij. Vervolgens tomatensaus en de witvis toevoegen en zachtjes gaar koken. Serveren met aioli.

Ook maakten we een vis in het zuur met veel knoflook, ui, wortel, laurierblad, tijm, olijfolie en witte wijn. Een fris voorgerecht dat gemakkelijk van tevoren is te bereiden. Net als de Fishermans stew, wit vis met aardappelen, tomaten en hazelnoten. De workshop werd afgesloten met een kopje koffie en een specialiteit van de bakkers in Palamos, amandel-hazelnootgebak.

www.espaidelpeix.org

​Toen Miquel Mateu in 1923 het Perelada kasteel kocht, maakte hij zijn droom waar. Wijn maken volgens de traditie uit de 14de eeuw zoals de Karmelietessen dat op deze locatie deden. Rondom het kasteel liggen 131 hectare wijngaarden. Het wijnhuis is tegenwoordig één van de beste en meest prestigieuze uit de Empordà.

​De wijngaarden leveren harmonieuze, volle rode wijnen, frisse mineralige, smaakvolle witte wijnen en kerskleurige rosé’s met een delicate smaak. Ook komen er uit deze streek biologische wijnen en cava (mousserende wijn) en tot slot de specialiteiten van de streek: Garnatxa and de zoete Moscatell.

De wijngaarden en de -kelder met 5000 houten vaten kunnen worden bezocht gevolgd door een tasting van de verschillende wijnen. Mocht je in het kasteel zijn vraag dan of het mogelijk is de glas- en keramiekcollectie en de bibliotheek met 80.000 antieke boeken te mogen bezoeken. Absoluut de moeite waard.

www.perelada.com​

Cultuur
Mocht je in de buurt zijn dan is een bezoek aan het Dalí Theatre-Museum in Figueres absoluut een ‘must’. Alle bekende, maar vooral veel onbekende van deze flamboyante surrealist zijn hier te zien.

​Verbaas je over de enorme hoeveelheid werken die deze bijzondere man heeft gemaakt. 
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
Loop ook even door naar de Dali Jewels om de hoek en vergaap je aan de prachtige sieraden gemaakt aan de hand van zijn ontwerpen.

www.salvador-dali.org/en/

TorreMirona Golf Club, Navata - Girona
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
[ klik op een afbeelding voor grotere weergave]
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
CULINAIRE PRODUCTIES LADIES GOLF COSTA BRAVA
Bij de TorreMirono golfbaan begint het direct goed. Grote geonduleerde greens, smalle fairways tussen de bomen, waterhindernissen en de mooiste hole, de eilandgreen hole 5, 170 meter gele tee, 116 meter rode tee. Nauwkeurigheid is hier een vereiste. Hole 10-18 hebben bredere fairways en greens, zodat je meer tijd hebt om volop te genieten van de mooie uitzichten in de Empordà. De baan is goed onderhouden, de bunkers strak aangeharkt en de greens lopen goed.
De baan is voor elke handicapper goed te spelen. Al is de afstand tussen de holes soms wat langer, een buggy is niet echt nodig. De TorreMirona golfclub is onderdeel van het luxe TorreMirona golfresort.

De ‘championshipcourse’ 18 holes (par72) biedt meer uitdaging dan de gemiddelde resortbaan, de holes liggen op ruime afstand van de appartementen en het hotel. Je hebt alle gelegenheid om van de mooie vergezichten te genieten.

​Het hotel beschikt over een buitenzwembad, fitness ruimte, spa met zwembad, thermale baden, hamam en sauna.
Clubhuis, restaurant en shop
Het clubhuis is ruim met heerlijke lounge-banken en uitzicht op de golfbaan. Het restaurant is verzorgd met gerechten in de prijsklasse tussen de € 13,- en € 22,- voor een hoofdgerecht. De shop biedt een uitgebreid assortiment. Leuk om rond te neuzen.
Greenfee:
Laagseizoen
€79  (weekdagen); € 85 (weekend)

Hoogseizoen apr. tot nov.
​€ 85, (weekdagen);  € 89  (weekend)


www.golftorremirona.com

Overnachtingsmogelijkheden
Park Hotel San Jorge, Platja d’Aro,
15-20 minuten rijden naar Costa Brava Golfcourse, 10 minuten naar Club Golf d’Aro.Op een prachtig plekje direct aan de Middellandse Zee ligt Park Hotel San Jorge. Het hotel ligt wat hoger zodat het uitzicht fantastisch is.

De kamers zijn wat gedateerd maar van alle gemakken voorzien. Het zwembad en het terras kijken uit over de zee. Het hotel beschikt over een spa met sauna, Turks stoombad, whirpool, massage- en beautybehandelingen. Ik bofte, mijn masseuse was werkelijk geweldig, een hevig en langdurig schouderprobleem werd binnen een half uur verholpen.

​Het plaatsje Platja d’Aro is gezellig met leuke winkeltjes en veel terrasjes. De restaurantjes zijn allen heel betaalbaar. Zo lunchten wij bij Casa Brinda voor €11,95 met een driegangen menu inclusief wijn/water. Culinair niet hoogstaand, maar smakelijk in een gezellige ambiance.
​
www.parkhotelsanjorge.com
Hotel Alga, Calella de Palafrugell,
15 minuten naar Palamos. 
Het hotel ligt vlakbij vier golfbanen. Het hotel biedt speciale prijzen aan voor de greenfees op PGA Golf Catalunya, Club Golf d’Aro, Golf Platja de Pals en Empordà Golf.

Het hotel is gelegen direct naast Port Bo Beach met een eigen strand.

​De kamers zijn ruim en onlangs geheel gerenoveerd. Het hotel ademt ruimte uit. Het buitenzwembad is groot en wordt omgeven door een royale tuin met ligbedden. In het El Càntir Restaurant worden Mediterrane gerechten geserveerd bereid met lokale producten.

​De bar is gezellig om een drankje voor of na het diner te drinken. Het ontbijt is goed verzorgd.
​

www.novarahotels.com
Hotel Peralada Wine Spa en Golf, Peralada
Het bij de golfbaan behorende 5 sterren ‘Hotel Peralada Wine Spa & Golf’ is een genot om in te verblijven. Uitzicht over de golfbaan, smaakvol ingerichte kamers en suites met modern strak en toch warm design (ingericht door de in Spanje bekende interieurspecialist Sandra Tarruela, met veel hout uit de omgeving en grijs beton) een uitstekend restaurant (l’Olivera) waar gerechten uit de moderne Empordà keuken worden geserveerd met vanzelfsprekend de bijbehorende wijnen, een mooi vormgegeven bar, wellness en een Wine Spa waar schoonheidsbehandelingen worden gegeven gebaseerd op wijn en druiven.

Een echt verwenhotel. De Wine Spa is gebaseerd op het gebruik van elk deel van de druif, schil, vruchtvlees en pitten.


In het restaurant El Grill del Celler kan een olijfolie proeverij worden geboekt. Vier verschillende oliën van de kleine, typisch Catalaanse olijf arbequina. Deze olijf werd in de 17e eeuw vanuit het Nabije Oosten naar Catalonië gebracht, de olie is heel fruitig en aromatisch. De olijfolie proeverij wordt vergezeld door vier verschillende soorten zout, onder andere Maldon en Himalaya zout.
​

www.hotelperalada.com
0 Comments



Leave a Reply.

    BLOG

    Culinaire Producties

    culinaire producties blog sonja van de rhoer

    Sonja van de Rhoer

    Opgegroeid:
    als dochter van een
    dranken groothandelaar en limonadefabrikant
    en
    dronk haar eerste glas Beaujolais (Fleurie) als zesjarige, verdund met
    water, tijdens het
    zondagse diner.

    Is docent:
    Koken en Voedingsleer

    Werkte als:
    elektrohuishoudkundige
    bij het Energiebedrijf in
    Den Haag.

    Gaf jarenlang:
    kooklessen en lezingen
    over gezonde voeding aan leden van vrouwen-
    bonden en plattelandsvrouwen- verenigingen.

    Verzorgt:
    reportages, interviews en recepten.

    Kookt:
    voor de fotografie en
    verzorgt samen met
    fotografe Inez Pleizier
    de styling.
    Het resultaat van alle inspanningen in de
    keuken wordt door haar visueel vastgelegd en gepubliceerd.​
    ​ 
    Gepassioneerd:
    golfer met de juiste concentratie en bekeken course management.
    Als ze bij de Veluwse Golf
    Club speelt, geniet ze van wind in de haren, zon op
    ​het gezicht en spelen maar.

    Persoonlijke missie:
    mensen te laten ervaren wat ultieme smaakbeleving is, zodat zij uiteindelijk kiezen voor kwaliteit.
    Culinaire Producties - Column Rhoerbak Golf - Passie4Golf
    Fotografie: ​Ruud Taal

    Schrijft:
    de column "Rhoerbakgolf"
    op de website Passie4Golf 
    en
    wekelijks recepten voor Dagblad Trouw.

    Heeft:
    ruim 60 kookboeken op
    haar naam staan, waar-
    onder het Margriet
    kookboek
    (23ste druk) en het grote Vegetarisch
    Basiskookboek.​​​

    Persoonlijke missie:
    mensen te laten ervaren
    wat ultieme smaakbeleving
    is, zodat zij uiteindelijk
    kiezen voor kwaliteit.

    Archives

    December 2024
    July 2024
    June 2024
    February 2024
    October 2023
    June 2023
    April 2023
    June 2022
    March 2022
    January 2022
    November 2021
    October 2021
    June 2021
    May 2021
    January 2021
    December 2020
    September 2020
    July 2020
    June 2020
    May 2020
    March 2020
    December 2019
    November 2019
    October 2019
    September 2019
    August 2019
    June 2019
    March 2019
    February 2019
    May 2018
    April 2018
    March 2018
    December 2017
    October 2017
    July 2017
    May 2017
    April 2017
    March 2017
    February 2017
    January 2017
    November 2016
    September 2016
    August 2016
    July 2016
    May 2016
    April 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015

    Categories

    All

    Volg mij

    RSS

    RSS Feed

    Culinaire Producties - Chocolademouse
    Chocolade mousse
    Culinaire Producties - Roergemakken asperges
    Roergebakken asperges
    Culinaire Producties - Creoolse erwtensoep
    Creoolse erwtensoep
    Culinaire Producties - Frambozencharlotte
    Frambozencharlotte
    Foto
    Fruit Tiramisu
    Foto
    Gegrilleerde groenten
    Foto
    Gemarineerde oesters
    Foto
    Zalm op kruidensalade
    Foto
    Sashimi van tonijn
    Foto
    Hazenpeper
    Foto
    Gevulde Portobello
    Foto
    Advocaat
    Foto
    Kaiserschmarren
    Foto
    Aardbeien meloen salade
    Foto
    Pastasalade
    Foto
    Zuurkoolstamppot
    Foto
    Voorjaarsgerechten
    Foto
    Salade van Opperdoezer ronde & groene asperges
    Foto
    Gegratineerde hutspot
    Foto
    Tonijn op Japanse wijze
    Foto
    Hazenpeper met Roquefort en ontbijtkoek
    Foto
    Pasta met roodbaars
    Foto
    Witloftaart met comte en walnoten
    Foto
    Komkommersoep
    Foto
    Blini's met gerookte zalm
    Foto
    Groene salade met kruiden & bloemen
    Foto
    Salade met roergebakken asperges
    Foto
    Komkommergazpacho
    Foto
    Zuurkooltosti
    Foto
    Noedels met kip & cashewnoten
    Foto
    Asperges & eet-weetjes
    Foto
    Stamppotten
    Foto
    Tartiflette
    Foto
    Coquilles Saint Jacques met gember& paksoi
    Foto
    Cocktail Hollandse garnalen
    Foto
    Kerstrecepten
    Foto
    Hollandse kazen
    Foto
    Wildbouillon met verse tuinkruiden
    Foto
    Ossenhaas met paddestoelen
    Foto
    Kaasfondue

    OP SMAAKEXPEDITIE
    bij
    ​Angelique Schmeinck
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    ​Ambiance Travel artikelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
Culinaire Producties - Sonja van de Rhoer - Arnhemseweg 79 - 7331 BC Apeldoorn - +31 65 427 43 19 - [email protected]
| home | dagboek | kookboeken | kookboekrecensies | kinderkookboekrecensies | journalistiek | 
​| recepten | workshops | BLOG | golf & gastronomie | food consulting | media | reclamewerk | lezingen | contact |
© Copyright Culinaire Productions | All rights reserved
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • 10 jaar dagelijkse kost
    • 1000 dingen doen
    • bbq feast on fire
    • de aardappeleters
    • afvallen zonder honger
    • bakken met zuurdesem
    • big green egg I
    • big green egg II
    • borreltijd
    • boter, kaas en havermelk
    • bij de boer
    • bijzonder simpel
    • buiten eten
    • buitenkeuken
    • burgers
    • burgers en bbq bites
    • chinese take away
    • dagelijkse portie power
    • de mosterd van meus
    • easy dinners
    • easy peasy 2.0
    • een kookboek
    • eten uit de natuur
    • feest
    • food, fit, focus
    • gewoon vegan 1
    • gewoon vegan 2
    • gezond zondigen
    • groentekost
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • het complete bbq boek
    • het kookboek v Nederland
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • kookboek voor chaotisch leven
    • koolhydraatarme bijbel
    • Korean vegan
    • kunst en koken
    • made at home
    • makkelijk midden oosters
    • mangiamo!
    • modern vegetarisch
    • natuur op je bord
    • oesterboek
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • pizzabijbel
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • proeven als een pro
    • puur
    • restaurant de kas
    • sharon gaat lokaal
    • snel arabisch
    • stedenlust
    • succesvolle seizoensgerechten
    • uitzonderlijke wisky's
    • vanavond vegan
    • vegan east
    • veggies and fish
    • vijftig tinten amore
    • vleesboek
    • welke wijn waarbij?
    • wereld rond in 80 glazen
    • wijnroutes Europa
    • zes seizoenen
    • zuurgoed
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • koken met pettson
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
    • zilveren lepel voor kinderen
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko
    • Mijn drive
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje >
      • Club de Golf Peralada
      • Gran Canaria-1
      • Gran Canaria-2
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Turkije Belek - 1
    • Turkije Belek - 2
    • Turkije Belek - 3
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • 65e kookboek
    • Advocaat
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Castilla de Leon
    • Culi column nieuw
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Castillo de Leon
    • Dagboek
    • De Monnik dranken
    • Faia food
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Haute cuisine en Grand Dance
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Keuken met eigen indentiteit
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kookboekrecensies
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Label Rouge kippen
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moeder kookboek
    • Moravische wijnen
    • Nieuwe wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • NVGJ
    • Opname TV Gelderland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Prins Hendrik Texel
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Reclamewerk
    • Rose veel meer dan een kleur
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 4
    • Uit de keuken van 8 - 5
    • Uit de keuken van 8 - 6
    • Uit de keuken van 8 - 7
    • Uit de keuken van 8 - 8
    • Uit de keuken van 8 - 9
    • Uit de keuken van 8 - 10
    • Uit de keuken van 8 - 11
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Warre's port
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zamora 1
    • Zamora 2
    • Zamora 3
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop