Culinaire Producties
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • 10 jaar dagelijkse kost
    • 1000 dingen doen
    • de aardappeleters
    • afvallen zonder honger
    • bakken met zuurdesem
    • bbq feast on fire
    • big green egg
    • borreltijd
    • bij de boer
    • bijzonder simpel
    • buiten eten
    • buitenkeuken
    • burgers
    • burgers en bbq bites
    • chinese take away
    • dagelijkse portie power
    • easy dinners
    • easy peasy 2.0
    • een kookboek
    • eten uit de natuur
    • food, fit, focus
    • gewoon vegan 1
    • gewoon vegan 2
    • gezond zondigen
    • groentekost
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • het complete bbq boek
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • kookboek voor chaotisch leven
    • koolhydraatarme bijbel
    • kunst en koken
    • made at home
    • makkelijk midden oosters
    • modern vegetarisch
    • natuur op je bord
    • oesterboek
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • pizzabijbel
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • proeven als een pro
    • puur
    • restaurant de kas
    • sharon gaat lokaal
    • snel arabisch
    • stedenlust
    • succesvolle seizoensgerechten
    • vanavond vegan
    • vegan east
    • veggies and fish
    • het vleesboek
    • welke wijn waarbij?
    • wereld rond in 80 glazen
    • wijnroutes Europa
    • zes seizoenen
    • zuurgoed
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
    • zilveren lepel voor kinderen
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
    • recepten trouw 2019
    • recepten trouw 2020
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko
    • Mijn drive
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen
    • Spanje >
      • Club de Golf Peralada
      • Gran Canaria-1
      • Gran Canaria-2
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Turkije Belek - 1
    • Turkije Belek - 2
    • Turkije Belek - 3
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • 65e kookboek
    • Advocaat
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culi column nieuw
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • De Monnik dranken
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Keuken met eigen indentiteit
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kookboekrecensies
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moeder kookboek
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • NVGJ
    • Opname TV Gelderland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 4
    • Uit de keuken van 8 - 5
    • Uit de keuken van 8 - 6
    • Uit de keuken van 8 - 7
    • Uit de keuken van 8 - 8
    • Uit de keuken van 8 - 9
    • Uit de keuken van 8 - 10
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Warre's port
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop

Kinderkookboekrecensies

De Zilveren Lepel voor kinderen

Onze kinderen hebben jarenlang met veel plezier gekookt uit de eerste editie van De Zilveren Lepel voor kinderen. Dit praktische kinderkookboek- soms ook handig voor volwassenen – was een wereldwijd succes. Nu is er ter gelegenheid van het tienjarig jubileum een nieuwe uitvoering van dit ‘volwassen’ kinderkookboek. De Zilveren Lepel voor kinderen bevat 42 authentieke, regionale Italiaanse recepten uit de klassieker De Zilveren Lepel, speciaal geselecteerd en aangepast voor kinderen. Denk aan bruschetta met tomaat, Toscaanse minestronesoep, pizza Napoletana, linguine met pesto, risotto, visspiesjes, kippenstoofpot, lamskoteletjes, sinaasappeltaart en focaccia.

Alles is speciaal aangepast voor kinderen, qua smaak en kooktechnieken. Het boek bevat extra tips over hoe je schoon en veilig kunt koken, uitleg over bereiding en welk keukengerei je nodig hebt. Elke stap van het recept is afzonderlijk beschreven en geïllustreerd, en daarom heel makkelijk te volgen. Alle gerechten zijn gefotografeerd, zodat je kunt zien hoe het eindresultaat eruit zou moeten zien. Het boek bevat lunches en snacks, pasta en pizza, hoofdgerechten, toetjes en baksels.

•    Snelle, gemakkelijke en gezonde gerechten
•    Stap voor stap beschreven, in heldere taal zonder moeilijke woorden
•    Honderden illustraties die de uitleg van de bereidingswijze ondersteunen
•    Foto’s van alle gerechten
•   Met extra tips over veilig koken, en duidelijke uitleg van snijtechnieken. Vooral de uitleg van de brug- en klauwtechniek is bijzonder handig voor iedereen
    die goed wil leren snijden.


De Zilveren Lepel voor kinderen
Auteur: Amanda Grant
ISBN: 9789000377138                         
Prijs: € 24,99
Uitgeverij: www.specrumlifestyle.nl
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES ZILVEREN LEPEL VOOR KINDEREN
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES ZILVEREN LEPEL VOOR KINDEREN
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES ZILVEREN LEPEL VOOR KINDEREN
[ klik op een afbeelding voor grotere weergave ]
MEER KINDERKOOKBOEKRECENSIES >>
ZIE OOK KOOKBOEKRECENSIES >>
Culinaire Producties - Sonja van de Rhoer - Arnhemseweg 79 - 7331 BC Apeldoorn - +31 65 427 43 19 - sonja@culinaireproducties.nl
| home | dagboek | kookboeken | kookboekrecensies | kinderkookboekrecensies | journalistiek | 
​| recepten | recepten trouw | workshops | BLOG | golf & gastronomie | food consulting |
​| media | reclamewerk | lezingen | contact |
© Copyright Culinaire Productions | All rights reserved
​​Website powered by Design Unique
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • 10 jaar dagelijkse kost
    • 1000 dingen doen
    • de aardappeleters
    • afvallen zonder honger
    • bakken met zuurdesem
    • bbq feast on fire
    • big green egg
    • borreltijd
    • bij de boer
    • bijzonder simpel
    • buiten eten
    • buitenkeuken
    • burgers
    • burgers en bbq bites
    • chinese take away
    • dagelijkse portie power
    • easy dinners
    • easy peasy 2.0
    • een kookboek
    • eten uit de natuur
    • food, fit, focus
    • gewoon vegan 1
    • gewoon vegan 2
    • gezond zondigen
    • groentekost
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • het complete bbq boek
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • kookboek voor chaotisch leven
    • koolhydraatarme bijbel
    • kunst en koken
    • made at home
    • makkelijk midden oosters
    • modern vegetarisch
    • natuur op je bord
    • oesterboek
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • pizzabijbel
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • proeven als een pro
    • puur
    • restaurant de kas
    • sharon gaat lokaal
    • snel arabisch
    • stedenlust
    • succesvolle seizoensgerechten
    • vanavond vegan
    • vegan east
    • veggies and fish
    • het vleesboek
    • welke wijn waarbij?
    • wereld rond in 80 glazen
    • wijnroutes Europa
    • zes seizoenen
    • zuurgoed
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
    • zilveren lepel voor kinderen
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
    • recepten trouw 2019
    • recepten trouw 2020
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko
    • Mijn drive
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen
    • Spanje >
      • Club de Golf Peralada
      • Gran Canaria-1
      • Gran Canaria-2
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Turkije Belek - 1
    • Turkije Belek - 2
    • Turkije Belek - 3
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • 65e kookboek
    • Advocaat
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culi column nieuw
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • De Monnik dranken
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Keuken met eigen indentiteit
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kookboekrecensies
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moeder kookboek
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • NVGJ
    • Opname TV Gelderland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 4
    • Uit de keuken van 8 - 5
    • Uit de keuken van 8 - 6
    • Uit de keuken van 8 - 7
    • Uit de keuken van 8 - 8
    • Uit de keuken van 8 - 9
    • Uit de keuken van 8 - 10
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Warre's port
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop