Culinaire Producties
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko Tazegzout
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen Modry Las Golf Club
    • Spanje Costa Brava >
      • Club de Golf Peralada
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • Advocaat
    • Alvi's Drift wijnen
    • Alvi's Drift nieuwsbrief mei '19
    • Alvi's Drift nieuwsbrief sep.'19
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Twente - Landgans
    • Spanje - Jerez sherry
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop

Franse boeren ‘de boer op’ in Nederland

4/5/2017

0 Reacties

 
culinaireproducties

Gourming

Naast de Nederlandse website Directly.nl is het vanaf heden  voor de Nederlandse horeca en levensmiddelenindustrie mogelijk, direct online Franse delicatessen te bestellen in Frankrijk, via www.gourming.com. Op deze manier kunnen chefs en restaurateurs rechtstreeks in contact komen met Franse producenten. Op dit moment zijn er al 5.000 producten online te koop; het doel is om in 2017 uit te breiden tot 10.000 producten.

Zowel in Nederland, als in de rest van de wereld, kopen ondernemers steeds meer online. De website www.gourming.com is ontwikkeld om te voldoen aan de behoefte van professionals, zoals restaurateurs, hoteliers, bakkers, delicatessenwinkels, groothandels en distributeurs.

De meesten van de kleine kwaliteitsproducenten van wie Gourming de producten op de markt brengt, hebben nooit eerder geëxporteerd. Zij produceren op ambachtelijke wijze, zeer diverse producten die het waard zijn om ontdekt te worden. Gourming brengt hiermee de beste Franse gastronomische producten binnen ieders handbereik.

Onder de producten die nu bij www.gourming.com te koop zijn, bevinden zich 600 regionale specialiteiten, 300 biologische producten, 140 producten met beschermde herkomstbenaming, innovatieve producten en producten zonder zout, allergenen of gluten.

De gehele diversiteit van Franse landbouwproducten

De producten op Gourming zijn onderverdeeld in 11 grote groepen: bakkersproducten, vlees, vleeswaren, vis en schaal- en schelpdieren, groente en bijgerechten, kant- en klaar maaltijden, fijne kruidenierswaren, kaas en zuivelproducten, desserts en patisserie, zoetwaren en dranken. Zo bevatten de groepen zuivel en bakkersproducten bijvoorbeeld de volgende producten:

  • Franse kazen,  zoals Cantal, Saint Nectaire, Bleu d’Auvergne, Fourme d’Ambert, Comté en rauwmelkse Camembert.
  • Kwark, yoghurt met verschillende smaken, volle en magere yoghurts, fruityoghurt en smul toetjes.
  • Gezouten en ongezouten boter, kruidenboter en smeerbare boter.
  • Melk en verse biologische eieren.
  • Bloem, biologische boekweit en steengemalen meel.
  • Brioches, gebakjes, baguette, voorgebakken broodjes en afbakbroodjes.
  • Taartbodems met zandtaartdeeg, taartbodems voor quiches en van bladerdeeg.

Gegarandeerde kwaliteit van het veld tot op het bord

Gourming.com verkoopt de producten van Franse producenten geselecteerd omwille van hun authenticiteit en traceerbaarheid. Deze producten zijn uitgekozen in samenwerking met 5 toonaangevende chefs uit de categorie “Meilleur Ouvrier de France”(Beste werknemer van Frankrijk). Vanaf het veld tot op het bord, staat Gourming.com garant voor producten van topkwaliteit, die 100% veilig zijn en naar Nederland vervoerd worden door logistieke partners in heel Europa.

0 Reacties



Laat een antwoord achter.

    BLOG

    Culinaire Producties

    Sonja van de Rhoer - Culinaire Producties
    Fotografie:
    ​ www.ffupressagency.com



    Sonja van de Rhoer

    Opgegroeid:
    als dochter van een
    dranken groothandelaar en limonadefabrikant
    en
    dronk haar eerste glas Beaujolais (Fleurie) als zesjarige, verdund met
    water, tijdens het
    zondagse diner.

    Is docent:
    Koken en Voedingsleer

    Werkte als:
    elektrohuishoudkundige
    bij het Energiebedrijf in
    Den Haag.

    Gaf jarenlang:
    kooklessen en lezingen
    over gezonde voeding aan leden van vrouwen-
    bonden en plattelandsvrouwen- verenigingen.

    Verzorgt:
    reportages, interviews en recepten.

    Kookt:
    voor de fotografie en
    verzorgt samen met
    fotografe Inez Pleizier
    de styling.
    Het resultaat van alle inspanningen in de
    keuken wordt door haar visueel vastgelegd en gepubliceerd.​
    ​ 
    Gepassioneerd:
    golfer met de juiste concentratie en bekeken course management.
    Als ze bij de Veluwse Golf
    Club speelt, geniet ze van wind in de haren, zon op
    ​het gezicht en spelen maar.
    Culinaire Producties - Column Rhoerbak Golf - Passie4Golf
    Fotografie:
    ​Ruud Taal

    Schrijft:
    de column "Rhoerbakgolf"
    op de website Passie4Golf 
    en
    wekelijks recepten voor Dagblad Trouw.

    Heeft:
    ruim 60 kookboeken op
    haar naam staan, waar-
    onder het Margriet
    kookboek
    (23ste druk) en het grote Vegetarisch
    Basiskookboek.​​​

    Persoonlijke missie:
    mensen te laten ervaren
    wat ultieme smaakbeleving
    is, zodat zij uiteindelijk
    kiezen voor kwaliteit.

    Archives

    November 2019
    Oktober 2019
    September 2019
    Augustus 2019
    Juni 2019
    Maart 2019
    Februari 2019
    Mei 2018
    April 2018
    Maart 2018
    December 2017
    Oktober 2017
    Juli 2017
    Mei 2017
    April 2017
    Maart 2017
    Februari 2017
    Januari 2017
    November 2016
    September 2016
    Augustus 2016
    Juli 2016
    Mei 2016
    April 2016
    Maart 2016
    Februari 2016
    Januari 2016
    December 2015
    November 2015

    Categories

    Alles

    Volg mij

    RSS

    RSS-feed

    Culinaire Producties - Chocolademouse
    Chocolade mousse
    Culinaire Producties - Roergemakken asperges
    Roergebakken asperges
    Culinaire Producties - Creoolse erwtensoep
    Creoolse erwtensoep
    Culinaire Producties - Frambozencharlotte
    Frambozencharlotte
    Foto
    Fruit Tiramisu
    Foto
    Gegrilleerde groenten
    Foto
    Gemarineerde mosselen
    Foto
    Gerookte zalm
    Foto
    Gegrilde harderfilet
    Foto
    Hazenpeper met Roquefort
    Foto
    Foto
    Advocaat
    Foto
    Kaiserschmarren
    Foto
    Aardbeien meloen salade
    Foto
    Pastasalade
    Foto
    Zuurkoolstamppot
    Foto
    Voorjaarsgerechten
    Foto
    Salade van Opperdoes Ronde & groene asperges
    Foto
    Gegratineerde hutspot
    Foto
    Tonijn op Japanse wijze
    Foto
    Hazenpeper met Roquefort en ontbijtkoek
    Foto
    Pasta met roodbaars
    Foto
    Witloftaart met comte en walnoten
    Foto
    Komkommersoep
    Foto
    Blini's met gerookte zalm
    Foto
    Groene salade met kruiden & bloemen
    Foto
    Salade met roergebakken asperges
    Foto
    Komkommergazpacho
    Foto
    Zuurkooltosti
    Foto
    Noedels met kip & cashewnoten
    Foto
    Asperges & eet-weetjes
    Foto
    Stamppotten
    Foto
    Tartiflette
    Foto
    Coquilles Saint Jacques met gember& paksoi
    Foto
    Cocktail Hollandse garnalen
    Foto
    Kerstrecepten
    Foto
    Hollandse kazen
    Foto
    Wildbouillon met verse tuinkruiden
    Foto
    Ossenhaas met paddestoelen
    Foto
    Kaasfondue

    OP SMAAKEXPEDITIE
    bij
    ​Angelique Schmeinck
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    ​Ambiance Travel artikelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
Culinaire Producties - Sonja van de Rhoer - Arnhemseweg 79 - 7331 BC Apeldoorn - +31 65 427 43 19 - sonja@culinaireproducties.nl
| home | kookboeken | journalistiek | recepten | recepten trouw | workshops | BLOG |
| golf & gastronomie | food consulting | media | reclamewerk | lezingen |
© Copyright Culinaire Productions | All rights reserved
​​Website powered by Design Unique
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko Tazegzout
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen Modry Las Golf Club
    • Spanje Costa Brava >
      • Club de Golf Peralada
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • Advocaat
    • Alvi's Drift wijnen
    • Alvi's Drift nieuwsbrief mei '19
    • Alvi's Drift nieuwsbrief sep.'19
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Twente - Landgans
    • Spanje - Jerez sherry
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop