Kookboekrecensies
De lijst van nieuw uitgekomen kookboeken lijkt onuitputtelijk. Daarom heb ik een onderverdeling gemaakt van de kookboeken
die de laatste maanden op de markt zijn verschenen.
Op het gebied van gezondheid zien we vegetarisch, vegan, paleo, keto, planten als medicijn, geheel plantaardig,
in diverse vormen verschijnen.
Altijd borreltijd
Susan Aretz Bijzonder borrelen met maximaal 5 ingrediënten Het leukste moment van de dag. Zeker in het weekend. Met je partner, kind(eren), familie en/of vrienden. Een tijdstip om samen te genieten. Wat Susan Aretz betreft is het áltijd borreltijd. Met twee succesvolle borrelboeken op haar naam weet zij als geen ander hoe je een heerlijke borrelplank maakt. Met dit boek maak jij met maximaal 5 ingrediënten razendsnel de lekkerste borrelhapjes. Hapjes die, zoals je gewend bent van Susan, nét even anders dan anders zijn. Geniet van smeuïge borrelboters, dips en mix & match diverse pintxos (Spaanse stokbroodjes met de spannendste smaakcombinaties). Of wat dacht je van Koreaans geïnspireerde gehaktballetjes, knoflook broodsticks en oesters met een gin granita? Ook voor de vega(n) borrelaar is er volop keuze. Daarnaast zijn er volop verrassende cocktails & mocktails om het borrelplezier compleet te maken. Kortom, met Altijd borreltijd heb je nooit meer een excuus om niet te borrelen! Susan Aretz is oprichter van www.smulpaapje.nl, dat zich sinds 2012 richt op goed eten voor kinderen, uit en thuis. Daarnaast lanceerde ze in 2018 Carpefckndiem.nl, voor alles wat het leven mooier, leuker en lekkerder maakt. Susan is daarnaast werkzaam als receptontwikkelaar in opdracht. Eerder publiceerde ze Wat eten we vandaag? en Wat lunchen we vandaag? Altijd borreltijd Auteur: Susan Aretz Prijs: € 24,99 ISBN: 9789464041934 Uitgever: Fontaine (www.fontaineuitgevers.nl) |
[ klik op een afbeelding voor grotere weergave ]