Food consulting
Ruim 35 jaar ervaring op culinair gebied en een gedegen opleiding op het gebied van voeding, maken dat ik regelmatig word
gevraagd om nieuwe concepten te ontwikkelen voor de levensmiddelenindustrie.
Dit kan zijn het ontwikkelen van een nieuw product, het testen en beoordelen van producten, receptuurontwikkeling of
het samenstellen en (her)schrijven van een foutloze menukaart voor een restaurant.
gevraagd om nieuwe concepten te ontwikkelen voor de levensmiddelenindustrie.
Dit kan zijn het ontwikkelen van een nieuw product, het testen en beoordelen van producten, receptuurontwikkeling of
het samenstellen en (her)schrijven van een foutloze menukaart voor een restaurant.
Enkele opdrachtgevers:
Ahold, Intercaves, Vos & Partners, Boerderijzuivel, Bureau & Zo, CK Mediapromotions, Melman Communications, Sopexa Nederland,
Tot Public Relations, Leef.nl (Sanoma), The Greenery International, Mitra, Marfo, GroentenFruit Bureau, Friesland Campina, Euroma.
Ahold, Intercaves, Vos & Partners, Boerderijzuivel, Bureau & Zo, CK Mediapromotions, Melman Communications, Sopexa Nederland,
Tot Public Relations, Leef.nl (Sanoma), The Greenery International, Mitra, Marfo, GroentenFruit Bureau, Friesland Campina, Euroma.