Culinaire Producties
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • 10 jaar dagelijkse kost
    • 1000 dingen doen
    • bbq feast on fire
    • de aardappeleters
    • afvallen zonder honger
    • bakken met zuurdesem
    • big green egg I
    • big green egg II
    • borreltijd
    • boter, kaas en havermelk
    • bij de boer
    • bijzonder simpel
    • buiten eten
    • buitenkeuken
    • burgers
    • burgers en bbq bites
    • chinese take away
    • dagelijkse portie power
    • de mosterd van meus
    • easy dinners
    • easy peasy 2.0
    • een kookboek
    • eten uit de natuur
    • feest
    • food, fit, focus
    • gewoon vegan 1
    • gewoon vegan 2
    • gezond zondigen
    • groentekost
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • het complete bbq boek
    • het kookboek v Nederland
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • kookboek voor chaotisch leven
    • koolhydraatarme bijbel
    • Korean vegan
    • kunst en koken
    • Loire
    • made at home
    • makkelijk midden oosters
    • mangiamo!
    • modern vegetarisch
    • natuur op je bord
    • oesterboek
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • pizzabijbel
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • proeven als een pro
    • puur
    • restaurant de kas
    • sharon gaat lokaal
    • snel arabisch
    • stedenlust
    • succesvolle seizoensgerechten
    • uitzonderlijke wisky's
    • vanavond vegan
    • vegan east
    • veggies and fish
    • vijftig tinten amore
    • vleesboek
    • welke wijn waarbij?
    • wereld rond in 80 glazen
    • wijnroutes Europa
    • zes seizoenen
    • zuurgoed
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • koken met pettson
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
    • zilveren lepel voor kinderen
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko
    • Mijn drive
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje >
      • Club de Golf Peralada
      • Gran Canaria-1
      • Gran Canaria-2
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Turkije Belek - 1
    • Turkije Belek - 2
    • Turkije Belek - 3
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • 65e kookboek
    • Advocaat
    • Alaska duurzame vis
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Alvis Drift - wijnhuis
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Castilla de Leon
    • Culi column nieuw
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Castillo de Leon
    • Dagboek
    • De Monnik dranken
    • Faia food
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Haute cuisine en Grand Dance
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Keuken met eigen indentiteit
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kookboekrecensies
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Label Rouge kippen
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moeder kookboek
    • Moravische wijnen
    • Nieuwe wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • NVGJ
    • Opname TV Gelderland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Prins Hendrik Texel
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Reclamewerk
    • Rose veel meer dan een kleur
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Turkish Airlines
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 4
    • Uit de keuken van 8 - 5
    • Uit de keuken van 8 - 6
    • Uit de keuken van 8 - 7
    • Uit de keuken van 8 - 8
    • Uit de keuken van 8 - 9
    • Uit de keuken van 8 - 10
    • Uit de keuken van 8 - 11
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Warre's port
    • Wine Professional 2025
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zamora 1
    • Zamora 2
    • Zamora 3
    • Zout
    • Zuid-Afrika - B&B
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop

KOOKBOEKENWEEK 2019

11/13/2019

0 Comments

 
CULINAIRE PRODUCTIES KOOKBOEKENWEEK 2019 MARGRIET KOOKBOEK
De aanraders van Sonja van de Rhoer
Sonja van de Rhoer komt uit Apeldoorn en is auteur van ruim zestig kookboeken, waaronder Het Margriet Kookboek.

​Van dit kookboek zijn inmiddels meer dan 1.200.000 exemplaren verkocht en is toe aarde 25ste druk! Het is zo'n typisch kookboek dat met vetvlekken en ezelsoren bij mensen in de kast staat en een boek dat al jarenlang alle hypes doorstaat.

​​Daarnaast schrijft Sonja al 30 jaar lang wekelijks voor Dagblad Trouw een culinaire rubriek.

Speciaal voor de Kookboekenweek 2019 heeft Sonja van de Rhoer een aantal boeken uit de bibliotheek voor jou als lezer geselecteerd!
[ klik op een afbeelding voor grotere weergave ]
CULINAIRE PRODUCTIES KOOKBOEKENWEEK 2019
CULINAIRE PRODUCTIES KOOKBOEKENWEEK 2019
0 Comments

Italie Aosta en het Aostadal (2)

11/1/2019

0 Comments

 
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL

Stad vol Romeinse cultuur in de Alpen

Aosta is de hoofdstad van de gelijknamige regio Aostadal (Valle d’Aosta). Deze vallei is sinds mensenheugenis een belangrijk strategisch kruispunt in de geschiedenis geweest. Veroveraars trokken met hun legers voorbij en bouwden burchten en kastelen in de door bergen omsloten veilige vallei. Keizer Augustus veroverde het gebied in 25 voor Christus en gaf de stad de naam Augusta Praetoria. Nu zijn Aosta en het Aostadal té mooi om niet te bezoeken. Gelukkig is de stad nog relatief onbekend en niet overlopen door toeristen. Culinair journalist Sonja van de Rhoer bezocht de stad en streek en schreef erover, uiteraard ook met tips over eten en drinken.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
Aosta,stad vol Romeinse cultuur in de Alpen 
Nog steeds herinneren veel goed geconserveerde restanten en monumenten aan de tijden van de veroveraars. Zoals de Arco Onorario d’Augusto (Augustus triomfboog) bij de toegang tot de stad; het Criptoportico Forense (de ondergrondse galerijen), het TeaAAtro Romano (amfitheater), de Ponte Romano (brug) en de Collegiata dei Santi Pietro e Orso (kerk van San’Orso). Aosta straalt een warm gevoel van kleinschaligheid uit, maar is doordrenkt met historie.

De stad is zó mooi met al zijn oudheden en overal uitzicht op de prachtige bergen waarvan de toppen vrijwel het hele jaar door bedekt zijn met een laagje sneeuw. Het is heel bijzonder dat deze verborgen parel niet wordt overlopen door toeristen. En… heel prettig, je voelt je hier veilig ’s avonds op straat, ook als vrouw alleen. De mensen zijn hartelijk en gastvrij. Het centrum is autovrij, er zijn ruim voldoende leuke (delicatessen) winkeltjes, ijssalons en restaurants. Cultuur, gastronomie en sfeer, het is er allemaal.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
Bergdorp Avise 
Avise is een klein authentiek bergdorp tussen Aosta en Courmayeur in. De kerk, de San Brizio Parish, is een bezoek meer dan waard. Loop door de smalle straatjes van het dorpje en waan je eeuwen terug in de tijd. Ga lunchen bij de wijnbar en restaurant Enoteca di Avise bij het te bezoeken Castello dei Signori. Grootvader is wijnmaker en zijn kleindochter bedient in het restaurant. Kies een van de lokale specialiteiten zoals de Seupa à la Vapelenentse, een stevige soep met als belangrijkste ingrediënten Fontina kaas, savooiekool, brood en kaneel. Je kunt deze soep vergelijken met een Franse uiensoep. Of de nog voedzamer Seupetta di Cogne die naast de Fontina kaas ook brood, risottorijst, nootmuskaat en gesmolten boter bevat. De soep wordt gloeiend heet opgediend. Drink er een glas rode wijn van het huis bij
Forte di Brard, stukje geschiedenis
Vanaf de snelweg zie je het fort in de verte al liggen. Het ligt hoog boven het kleine middeleeuwse miniplaatsje Bard (75 inwoners). Gebouwd tegen de rotsen ziet het er indruk-wekkend uit. Het is mogelijk om via een wandelroute naar boven te lopen, maar het is net zo spectaculair om met de snelle glazen lift helemaal naar boven te gaan. Hier kun je genieten van het mooie uitzicht op de vallei om vervolgens verdieping naar verdieping weer te dalen. Trek voor een bezoek aan het fort minimaal een halve dag uit, maar een hele dag verveelt ook niet. Bezoek de vaste (over het ontstaan en de geschiedenis van het fort) en de wisselende exposities en sla zeker het Museum van de Alpen niet over. Hier wordt elk aspect van het leven in de Alpen op een boeiende manier verteld en zichtbaar gemaakt. Loop nog even door het plaatsje Bard, eet een ijsje of eet een hapje bij een van de vele restaurants.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTA EN HET AOSTADAL
​Wil je weten hoe het voelt om in een fort te leven? Er zijn twee hotelkamers beschikbaar. Wel vroeg boeken!
0 Comments

Italie Aosta en het Aostadal (1)

11/1/2019

0 Comments

 
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL AOSTADAL 1

Verborgen parel in Noord-Italie

Het Aostadal, in het Italiaans Valle d’Aosta, in het Frans Vallée d’Aoste, in het Valdostaans-Arpitaans Vâl d’Aoûta, is een kleine vallei omgeven door de hoogste bergtoppen in Europa.  In het noordwesten, via de Mont Blanc tunnel en de Kleine Sint Bernard pas, grenzend aan Frankrijk en in het noorden, via de Grote Sint Bernard pas en tunnel, aan Zwitserland, in het zuiden en oosten aan de Italiaanse regio Piemonte. Het Aostadal is van oudsher een belangrijk kruispunt in het westerse alpengebied. Vlieg naar Milaan of Turijn, huur een auto, rij anderhalf tot twee uur en het grote genieten kan beginnen, zeker ook op culinair gebied. Culinair genieten in Aostadal: journalist Sonja van de Rhoer neemt u vast mee op reis.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
Culinair genieten in Aostadal
La Thuile is een klein bergdorp waar in de winter volop geskied wordt en in de zomer een el dorado is voor wandelaars en fietsers. Kies, als je wilt fietsen, wel voor een e-mountainbike zodat alle pittige hellingen een stuk gemakkelijker genomen kunnen worden.

​Fiets bijvoorbeeld naar Morgex en ga vandaar via een bospad naar het adembenemend mooie Lago d’Arpy (het meer van Arpy). Neem de tijd om hier, zittend op een rotsblok of boomstam, te genieten van de rust, het blauwgroene meer, de gletsjers en de met sneeuw bedekte omringende bergen.
​Kaas uit Aostada 
Fontina is dé kaas uit het Aostadal. Het is een rauwmelkse kaas met een delicate aardse smaak van noten en paddestoelen en een vleugje  honing. Er mag voor de productie slechts melk van één keer melken van de lokale koeien worden gebruikt. Omdat er tweemaal per dag wordt gemolken, wordt er daarom twee keer per dag kaas gemaakt. De bereiding van deze kaas is sinds de 15de eeuw ongewijzigd. De textuur is half hard. De Italiaanse Fontina  heeft als een van de eerste kazen het EU keurmerk DOP gekregen voor beschermende oorsprong. Een andere bekende kaas uit het gebied is de Fromadzo. Deze kaas wordt gemaakt op basis van een mengsel van koeien- en geitenmelk en rijpt onder vochtige omstandigheden. Afhankelijk van de rijpingsduur, van 2 tot 14 maanden, is de smaak halfzoet, zout of pikant.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
​Courmayeur
Is vermoedelijk, naast Aosta, de bekendste plaats in het Aostadal.  Van oudsher één van de meest luxueuze wintersportplaatsen in Europa. Stijlvol en mondain zijn hier kernwoorden, herkenbaar aan de hotels en winkels in de hoofdstraat. ​Ga koffie drinken bij het oudste café in het dorp, het Caffé della Posta en vergeet zeker niet de kaaswinkel te bezoeken om Fontina te kopen. Op verzoek wordt de kaas vacuüm getrokken zodat deze gemakkelijk mee te nemen is.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
Skyway Monte Bianco - Pontal D'Entreves 
Culinair genieten in Aostadal? Dit mag je niet missen! Vanuit Courmayeur ben je in 5 minuten bij het dalstation van de in 2015 geopende kabel-baan.

​Een futuristische, van heel veel glas gemaakte, ronddraaiende, grote gondel die je in twee etappes naar Punta Helbronner, op 3.462 meter hoogte brengt. Eindpunt van de eerste etappe is het Pavillon du Mont Fréty op 2100 meter hoogte.
​Hier moet iedereen er uit, het is niet mogelijk om direct over te stappen op de tweede gondel. Het hoogteverschil is namelijk te groot om in één keer te overbruggen. Het is ook geen straf om op Pavillon het museum te bezoeken of de wijn van de Cave Mont Blanc te proeven. Op 2173 meter hoogte wordt hier een speciale sparkling wijn de Cuvée des Guides geproduceerd. Liever even naar buiten, loop dan naar de botanische tuin, Fondatori del giardino, net om de hoek.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
Chocoladewinkel La Thuile 
In het centrum van La Thuile bevindt zich de chocoladewinkel van de familie Collomb. Hier wordt meerdere keren bekroonde chocolade gemaakt, op basis van de beste grondstoffen. De smaken variëren van saffraan uit de stampers van de San Gavino (Sardinië), cayennepeper, lavendel uit de Provence en tabak uit Virginia, tot aloë, zwarte thee en rozenblaadjes, tot sinaasappel en kaneel, tot Genepy en de meest bekende smaak met de beroemde hazelnoten uit de Piëmont.
Een leuk adres om te lunchen tijdens een wandel- of fietstocht is Lo Riondet in de omgeving van La Thuile (niet in het centrum). Een restaurant met verschillende eetkamers, allen anders ingericht, maar allemaal heel knus. De gerechten en porties zijn stevig, polenta en veel vleesgerechten. Voor vegetariërs zijn er lekkere soepen, salades en gegrilleerde groenteschotels met of zonder kaas.
​

Laat je culinair verwennen in het Aoastal in de Montana Lodge en Spa, in La Thuile. Montana Lodge is hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Van de jongste bediende tot de manager zelf, zij laten je echt gast voelen. De kamers zijn ruim met verrukkelijke bedden en van alle moderne gemakken voorzien, de keuken van het restaurant Chaveur, waar onder leiding van chef-kok Stefano Gradano gekookt wordt met streekgebonden producten, is uitstekend, de – veelal lokale – wijnen worden geschonken door een vakbekwame sommelier en het grote binnenzwembad en de spa maken dat het verwengevoel compleet is.
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
CULINAIRE PRODUCTIES AMBIANCE TRAVEL ITALIE AOSTADAL
DEEL 2 >>
0 Comments

    BLOG

    Culinaire Producties

    culinaire producties blog sonja van de rhoer

    Sonja van de Rhoer

    Opgegroeid:
    als dochter van een
    dranken groothandelaar en limonadefabrikant
    en
    dronk haar eerste glas Beaujolais (Fleurie) als zesjarige, verdund met
    water, tijdens het
    zondagse diner.

    Is docent:
    Koken en Voedingsleer

    Werkte als:
    elektrohuishoudkundige
    bij het Energiebedrijf in
    Den Haag.

    Gaf jarenlang:
    kooklessen en lezingen
    over gezonde voeding aan leden van vrouwen-
    bonden en plattelandsvrouwen- verenigingen.

    Verzorgt:
    reportages, interviews en recepten.

    Kookt:
    voor de fotografie en
    verzorgt samen met
    fotografe Inez Pleizier
    de styling.
    Het resultaat van alle inspanningen in de
    keuken wordt door haar visueel vastgelegd en gepubliceerd.​
    ​ 
    Gepassioneerd:
    golfer met de juiste concentratie en bekeken course management.
    Als ze bij de Veluwse Golf
    Club speelt, geniet ze van wind in de haren, zon op
    ​het gezicht en spelen maar.

    Persoonlijke missie:
    mensen te laten ervaren wat ultieme smaakbeleving is, zodat zij uiteindelijk kiezen voor kwaliteit.
    Culinaire Producties - Column Rhoerbak Golf - Passie4Golf
    Fotografie: ​Ruud Taal

    Schrijft:
    de column "Rhoerbakgolf"
    op de website Passie4Golf 
    en
    wekelijks recepten voor Dagblad Trouw.

    Heeft:
    ruim 60 kookboeken op
    haar naam staan, waar-
    onder het Margriet
    kookboek
    (23ste druk) en het grote Vegetarisch
    Basiskookboek.​​​

    Persoonlijke missie:
    mensen te laten ervaren
    wat ultieme smaakbeleving
    is, zodat zij uiteindelijk
    kiezen voor kwaliteit.

    Archives

    September 2025
    June 2025
    December 2024
    July 2024
    June 2024
    February 2024
    October 2023
    June 2023
    April 2023
    June 2022
    March 2022
    January 2022
    November 2021
    October 2021
    June 2021
    May 2021
    January 2021
    December 2020
    September 2020
    July 2020
    June 2020
    May 2020
    March 2020
    December 2019
    November 2019
    October 2019
    September 2019
    August 2019
    June 2019
    March 2019
    February 2019
    May 2018
    April 2018
    March 2018
    December 2017
    October 2017
    July 2017
    May 2017
    April 2017
    March 2017
    February 2017
    January 2017
    November 2016
    September 2016
    August 2016
    July 2016
    May 2016
    April 2016
    March 2016
    February 2016
    January 2016
    December 2015
    November 2015

    Categories

    All

    Volg mij

    RSS

    RSS Feed

    Culinaire Producties - Chocolademouse
    Chocolade mousse
    Culinaire Producties - Roergemakken asperges
    Roergebakken asperges
    Culinaire Producties - Creoolse erwtensoep
    Creoolse erwtensoep
    Culinaire Producties - Frambozencharlotte
    Frambozencharlotte
    Foto
    Fruit Tiramisu
    Foto
    Gegrilleerde groenten
    Foto
    Gemarineerde oesters
    Foto
    Zalm op kruidensalade
    Foto
    Sashimi van tonijn
    Foto
    Hazenpeper
    Foto
    Gevulde Portobello
    Foto
    Advocaat
    Foto
    Kaiserschmarren
    Foto
    Aardbeien meloen salade
    Foto
    Pastasalade
    Foto
    Zuurkoolstamppot
    Foto
    Voorjaarsgerechten
    Foto
    Salade van Opperdoezer ronde & groene asperges
    Foto
    Gegratineerde hutspot
    Foto
    Tonijn op Japanse wijze
    Foto
    Hazenpeper met Roquefort en ontbijtkoek
    Foto
    Pasta met roodbaars
    Foto
    Witloftaart met comte en walnoten
    Foto
    Komkommersoep
    Foto
    Blini's met gerookte zalm
    Foto
    Groene salade met kruiden & bloemen
    Foto
    Salade met roergebakken asperges
    Foto
    Komkommergazpacho
    Foto
    Zuurkooltosti
    Foto
    Noedels met kip & cashewnoten
    Foto
    Asperges & eet-weetjes
    Foto
    Stamppotten
    Foto
    Tartiflette
    Foto
    Coquilles Saint Jacques met gember& paksoi
    Foto
    Cocktail Hollandse garnalen
    Foto
    Kerstrecepten
    Foto
    Hollandse kazen
    Foto
    Wildbouillon met verse tuinkruiden
    Foto
    Ossenhaas met paddestoelen
    Foto
    Kaasfondue

    OP SMAAKEXPEDITIE
    bij
    ​Angelique Schmeinck
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    ​Ambiance Travel artikelen
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
Culinaire Producties - Sonja van de Rhoer - Arnhemseweg 79 - 7331 BC Apeldoorn - +31 65 427 43 19 - [email protected]
| home | dagboek | kookboeken | kookboekrecensies | kinderkookboekrecensies | journalistiek | 
​| recepten | workshops | BLOG | golf & gastronomie | food consulting | media | reclamewerk | lezingen | contact |
© Copyright Culinaire Productions | All rights reserved
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • 10 jaar dagelijkse kost
    • 1000 dingen doen
    • bbq feast on fire
    • de aardappeleters
    • afvallen zonder honger
    • bakken met zuurdesem
    • big green egg I
    • big green egg II
    • borreltijd
    • boter, kaas en havermelk
    • bij de boer
    • bijzonder simpel
    • buiten eten
    • buitenkeuken
    • burgers
    • burgers en bbq bites
    • chinese take away
    • dagelijkse portie power
    • de mosterd van meus
    • easy dinners
    • easy peasy 2.0
    • een kookboek
    • eten uit de natuur
    • feest
    • food, fit, focus
    • gewoon vegan 1
    • gewoon vegan 2
    • gezond zondigen
    • groentekost
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • het complete bbq boek
    • het kookboek v Nederland
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • kookboek voor chaotisch leven
    • koolhydraatarme bijbel
    • Korean vegan
    • kunst en koken
    • Loire
    • made at home
    • makkelijk midden oosters
    • mangiamo!
    • modern vegetarisch
    • natuur op je bord
    • oesterboek
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • pizzabijbel
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • proeven als een pro
    • puur
    • restaurant de kas
    • sharon gaat lokaal
    • snel arabisch
    • stedenlust
    • succesvolle seizoensgerechten
    • uitzonderlijke wisky's
    • vanavond vegan
    • vegan east
    • veggies and fish
    • vijftig tinten amore
    • vleesboek
    • welke wijn waarbij?
    • wereld rond in 80 glazen
    • wijnroutes Europa
    • zes seizoenen
    • zuurgoed
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • koken met pettson
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
    • zilveren lepel voor kinderen
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko
    • Mijn drive
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen
    • Portugal
    • Spanje >
      • Club de Golf Peralada
      • Gran Canaria-1
      • Gran Canaria-2
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Turkije Belek - 1
    • Turkije Belek - 2
    • Turkije Belek - 3
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • 65e kookboek
    • Advocaat
    • Alaska duurzame vis
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Alvis Drift - wijnhuis
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Castilla de Leon
    • Culi column nieuw
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Castillo de Leon
    • Dagboek
    • De Monnik dranken
    • Faia food
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Haute cuisine en Grand Dance
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Keuken met eigen indentiteit
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kookboekrecensies
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Label Rouge kippen
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moeder kookboek
    • Moravische wijnen
    • Nieuwe wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • NVGJ
    • Opname TV Gelderland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Prins Hendrik Texel
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Reclamewerk
    • Rose veel meer dan een kleur
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Turkish Airlines
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 4
    • Uit de keuken van 8 - 5
    • Uit de keuken van 8 - 6
    • Uit de keuken van 8 - 7
    • Uit de keuken van 8 - 8
    • Uit de keuken van 8 - 9
    • Uit de keuken van 8 - 10
    • Uit de keuken van 8 - 11
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Warre's port
    • Wine Professional 2025
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zamora 1
    • Zamora 2
    • Zamora 3
    • Zout
    • Zuid-Afrika - B&B
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop