Kookboekrecensies
De lijst van nieuw uitgekomen kookboeken lijkt onuitputtelijk. Daarom heb ik een onderverdeling gemaakt van de kookboeken
die de laatste maanden op de markt zijn verschenen.
Op het gebied van gezondheid zien we vegetarisch, vegan, paleo, keto, planten als medicijn, geheel plantaardig,
in diverse vormen verschijnen.
Chinese takeaway veggie
Kwoklyn Wan Het logische vervolg op Chinese Takeaway voor alle liefhebbers van de Chinese keuken. Dit maal speciaal voor de (flex)vegetariër die het gebruik van vlees of vis wil beperken. In Chinese takeaway Veggie staan meer dan 70 recepten voor geurige soepen, voor-, hoofd- en bijgerechten, dumplings en sauzen, inclusief een vegan-optie bij een groot deel van de receptuur. Van veggie wonton soep, chili tofu ramen en paddenstoelencurry tot en met dandan-noedels. En wat te denken van gefrituurde Vietnames rijstrolletjes, een heerlijke Tom Yum, krokante bloemkool met chilipeper of portobello teriyaki met sobanoedels. Heerlijke gemakkelijke gerechten. Chinese Takeaway Veggie Auteur: Kwoklyn Wan Prijs: €20,95 ISBN: 9789461432360 Uitgever: Good Cook |
[ klik op een afbeelding voor grotere weergave ]