Culinaire Producties
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • bijzonder simpel
    • chinese take away
    • easy dinners
    • flavour
    • gewoon vegan
    • gezond zondigen
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • modern vegetarisch
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • vegan east
    • veggies and fish
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
    • recepten trouw 2019
    • recepten trouw 2020
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko Tazegzout
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen Modry Las Golf Club
    • Spanje Costa Brava >
      • Club de Golf Peralada
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • Advocaat
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 3
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop

Lezingen

Culinaire Productie - Lezingen - Voeding en gezondheid
Voeding en gezondheid
 
Een van de meest gekozen lezingen voor groepen van 10-150 personen is:

Koop gerust, kook en eet bewust

Kiezen op basis van kennis is het motto van deze avond over lekker en gezond eten en drinken.
Culinaire Productie - Lezingen - Voeding en gezondheid
Koken op papier
​

Leer recepten lezen en zelf smaken te combineren.

Wat past bij wat en waarom?
​Waarom is textuur zo belangrijk in een gerecht?
Als docent voeding neem ik u mee in de wereld van de talloze keuzes voor het samenstellen van de dagelijkse maaltijden. “Wat lees ik op het etiket, wat zit er wel en niet in producten als Optimel, Yakult e.d., is light echt zo gezond?”

​Dat en nog veel meer (superfoods, detoxen enz. enz. ) komt tijdens deze lezing aan de orde.
Interesse? Neem voor meer informatie contact op.
Culinaire Producties - Sonja van de Rhoer - Arnhemseweg 79 - 7331 BC Apeldoorn - +31 65 427 43 19 - sonja@culinaireproducties.nl
| home | kookboeken | kookboekrecensies | journalistiek | recepten | recepten trouw | workshops | BLOG |
| golf & gastronomie | food consulting | media | reclamewerk | lezingen |
© Copyright Culinaire Productions | All rights reserved
​​Website powered by Design Unique
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • bijzonder simpel
    • chinese take away
    • easy dinners
    • flavour
    • gewoon vegan
    • gezond zondigen
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • modern vegetarisch
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • vegan east
    • veggies and fish
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
    • recepten trouw 2019
    • recepten trouw 2020
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko Tazegzout
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen Modry Las Golf Club
    • Spanje Costa Brava >
      • Club de Golf Peralada
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • Advocaat
    • Alvis Drift - wijnen
    • Alvis Drift - nieuwsbrief mei '19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief sep.'19
    • Alvis Drift - nieuwsbrief apr.'20
    • Alvis Drift - nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Uit de keuken van 8 - 3
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • Bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop