Culinaire Producties
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • bijzonder simpel
    • chinese take away
    • easy dinners
    • flavour
    • gewoon vegan
    • gezond zondigen
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • modern vegetarisch
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • vegan east
    • veggies and fish
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
    • recepten trouw 2019
    • recepten trouw 2020
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko Tazegzout
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen Modry Las Golf Club
    • Spanje Costa Brava >
      • Club de Golf Peralada
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • Advocaat
    • Alvi's Drift wijnen
    • Alvi's Drift nieuwsbrief mei '19
    • Alvi's Drift nieuwsbrief sep.'19
    • Alvi's Drift nieuwsbrief apr.'20
    • Alvi's Drift nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop

Kinderkookboekrecensies

't Waanzinnige kinderkookboek -  Hugo Kennis en Mark Haayema

Dit kookboek is zeker niet alleen voor de kinderen een feest. Ouders zullen net zoveel genieten van de lekkere vitello tonnato, kaasfondue, loempia’s met garnaal en hamburgers. De verbindende korte verhaaltjes over het restaurant LeQeur,  waar gasten van heinde en verre op af komen geven het boek net dat leuke extra. Chef Hugôt en Madame Mascha zwaaien de scepter in de keuken, Irène holt haar benen uit haar lijf en stille kracht Mark werkt de afwas weg. Samen zorgen ze ervoor dat elke gast tevreden naar huis gaat. Daarbij hebben ze het soms wel te stellen met muizen in de keuken, kieskeurige kinderen en licht ontvlambare gerechten…

Met ’t Waanzinnige kinderkookboek kunnen kinderen een keertje zélf het avondeten op tafel zetten. 24Kitchen-chef Hugo Kennis bedacht de lekkerste voor-, hoofd- en bijgerechten met én zonder vlees. Kinderboekenschrijver Mark Haayema schreef de vrolijke verhalen en weetjes over koken, eten en restaurants. Tussendoor worden tips gegeven het gebruik van een mes, het fornuis, het dekken van de tafel en natuurlijk hygiëne in de keuken. Het geheel wordt afgeblust met de heerlijke tekeningen van Emanuel Wiemans! 


't Waanzinnige kinderkookboek 
Auteur: Hugo Kennis en Mark Haayema 
Prijs: €22,99  
ISBN 9789047627777 
Uitgeverij Rubinstein.nl 
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
klik op een afbeelding voor grotere weergave
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
CULINAIRE PRODUCTIES KINDERKOOKBOEKRECENSIES HET WAANZINNIGE KINDERKOOKBOEK
MEER KINDERKOOKBOEKRECENSIES >>
ZIE OOK KOOKBOEKRECENSIES >>
Culinaire Producties - Sonja van de Rhoer - Arnhemseweg 79 - 7331 BC Apeldoorn - +31 65 427 43 19 - sonja@culinaireproducties.nl
| home | kookboeken | kookboekrecensies | journalistiek | recepten | recepten trouw | workshops | BLOG |
| golf & gastronomie | food consulting | media | reclamewerk | lezingen |
© Copyright Culinaire Productions | All rights reserved
​​Website powered by Design Unique
  • home
    • dagboek
  • kookboeken
  • kookboek recensies
    • bijzonder simpel
    • chinese take away
    • easy dinners
    • flavour
    • gewoon vegan
    • gezond zondigen
    • guilty pleasures
    • hart voor je lijf
    • hoe leef je vegan
    • keto in 15 min.
    • ketokuur
    • koken, eten, leven
    • modern vegetarisch
    • ovenbijbel
    • paleo 2.0
    • plant als medicijn
    • plants only kitchen
    • vegan east
    • veggies and fish
  • kinderkookboek recensies
    • bakken zoet & hartig
    • een huis vol lekkers
    • fien & teun
    • het grote kinderkookboek
    • het waanzinnig kinderkookboek
    • koken met kikker
    • pizza & pasta
    • vegetarisch 2
  • journalistiek
  • recepten
    • aziatisch >
      • thailand
    • desserts >
      • advocaat
    • hoofdgerechten
    • mediterraan
    • seizoensgerechten >
      • voorjaar >
        • salades
      • zomer
      • herfst
      • winter >
        • stamppotten
      • kerst
    • vegetarisch
    • vis
    • voorgerechten
    • streekgerechten >
      • asperges
      • limburg
      • texel
      • veluwe
  • recepten trouw
    • recepten trouw 2015
    • recepten trouw 2016
    • recepten trouw 2017
    • recepten trouw 2018
    • recepten trouw 2019
    • recepten trouw 2020
  • workshops
  • golf en gastronomie
    • Golf met Robbert
    • Italie >
      • Italie Abruzzen
      • Italie Veneto
    • Marokko Tazegzout
    • Het lievelingsgerecht >
      • Hiske vd Heuvel-Blom
      • Marieke Klosters
      • Regina Meij
      • Roland-Jan Schippers
      • Tilly Sintnicolaas
      • Uwe Goertz
    • Polen Modry Las Golf Club
    • Spanje Costa Brava >
      • Club de Golf Peralada
      • Ladies golf 1
      • Ladies golf 2
      • TorreMirona Golf Club
      • Wijn & cultuur
    • Zuid-Afrika >
      • Hermanus golf club
      • Oubaai golf club
      • Pezula golf club
      • Simola golf course
  • BLOG
    • Advocaat
    • Alvi's Drift wijnen
    • Alvi's Drift nieuwsbrief mei '19
    • Alvi's Drift nieuwsbrief sep.'19
    • Alvi's Drift nieuwsbrief apr.'20
    • Alvi's Drift nieuwsbrief jul.'20
    • Asperges
    • Belgie - Wallonie
    • Culinaire Producties gerestyled!
    • Dagboek
    • Foodconsulting
    • Frankrijk - Auvergne kaas
    • Frankrijk - Franse boeren
    • Golf & gastronomie
    • Hertog Jan Grand Prestige
    • Hoofdgerechten
    • Ierland - Harrys Shack
    • Italie - Abruzzen
    • Italie - Aosta 1
    • Italie - Aosta 2
    • Italië - Marlene appels
    • Italie - Puglia
    • Italië - Truffels uit Alba
    • Italie - Verona
    • Kerstmenu
    • Kookboeken
    • Kookboekenweek 2019
    • Kroatie - Dubrovnik
    • Letland - Riga
    • Lievelingsgerecht van...
    • Margrietkookboek 70 jaar
    • Media
    • Moravische wijnen
    • Noga uit Tzaneen
    • Noord-Ierland
    • Oud & nieuw
    • Porto
    • Puur & gezond
    • Recept schrijven
    • Recepten Trouw
    • Reclamewerk
    • Schotland - whisky
    • Smaakexpeditie
    • Spanje - Catalonie
    • Spanje - Jerez sherry
    • Spanje - Manchego kaas
    • Spanje - Valencia
    • Sterrenkoks
    • Thailand - Puket
    • Topingredienten
    • Topkoks
    • Trouw afscheid
    • Twente - Landgans
    • Uit de keuken van 8 - 1
    • Uit de keuken van 8 - 2
    • Vegetarisch
    • Veluwse streekgerechten
    • Vis & vegetarisch
    • Winterrecepten
    • Workshops
    • Zout
    • Zuid Afrika - Hollandse wortels
    • Zuid-Afrika - Kaapstad culinair
    • Zuid-Afrika - Kaapstad en Hermanus
    • Zuid-Afrika - Stellenbosch
    • Zuid-Afrika - Vergelegen
    • Zuid-Afrika - Waterkloof
    • Zuid-Afrika - Wijnhuis Newton Johnson
    • Zuid-Afrika - Wijnlanden
  • food consulting
  • media
  • reclamewerk
    • bellingham's wijnboekje
    • zilveren champignon
  • lezingen
    • zout
  • contact
    • contactformulier
    • workshop