Kookboekrecensies
De lijst van nieuw uitgekomen kookboeken lijkt onuitputtelijk. Daarom heb ik een onderverdeling gemaakt van de kookboeken
die de laatste maanden op de markt zijn verschenen.
Op het gebied van gezondheid zien we vegetarisch, vegan, paleo, keto, planten als medicijn, geheel plantaardig,
in diverse vormen verschijnen.
Feest - kerstgerechten, verrassende gourmets, party snacks en kater food
Jeroen Meurs - Gerechten van amuses, zoals bloemkooltartaar, oesters en wildburgers - Voorgerechten als knolseldercanneloni en bonbon van zalm, soepen als witloofsoep en crème Agnes Sorel. - Tussengerechten als smeus en mosselkroketjes, hoofdgerechten met fazant, wild en kalkoen. - Klassieke desserts als een buche paris-brest, omelet siberienne en profiteroles. Allen voor de Kerst met nog veel meer recepten. - Gourmettafels, onder andere klassiek, Japans, Mexicaans en verschillende sauzen. - Party snacks met onder andere bitterbal en auberginekroket. - Kater food zoals een sloppy joe burger en kapsalon. Ideeën genoeg om de decembermaand tot een Feest te maken. Feest – Jeroen Meus ISBN 9789022341605 Prijs: € 40,- |
[ klik op een afbeelding voor grotere weergave ]